'Be Lifted Plasma,

Het effect van
een ooglift
zonder operatie'

Nu nieuw in de salon, de revolutionaire techniek plasmalifting!

 

Met Be Lifted Plasma is het mogelijk om door middel van plasma flitsen de huid te laten verdampen en een beroep te doen op het zelf herstellend vermogen van de huid waarna deze er zichtbaar jonger en gelift uitkomt te zien en tevens de elasticiteit van de huid verbeterd. 
De plasma flitsen laten een klein korstje achter op de huid dit noemen we een “plasma spot” deze plasma spot verdwijnt binnen 5-7 dagen vanzelf waarnaar de huid roze toont, dit is nieuwe huid en verdwijnt in de weken die volgen.

Een behandeling met
Be Lifted Plasma wordt veelal uitgevoerd op:

profiteer van de introductieweken in oktober en november met aantrekkelijke kortingen!

Bel ons voor een intake gesprek!

○ Boven en onderoogleden
○ Voorhoofdsrimpels
○ Fronsrimpels
○ Neuslippenplooi
○ Kaaklijn
○ Huidplooien voor de oren
○ Wangen en kin
○ Marionetlijn
○ Bovenliprimpels
○ Kraaienpootjes
○ Hals en decolleté
○ Decolleté 
○ Verslapte buikhuid
○ Navel
○ Handen
○ Verslapte oorlellen
○ Steel en ouderdomswratjes
○ Pigmentvlekken
○ (Acne) Littekens

Voordelen van
Be Lifted Plasma,

ten opzichte van cosmetische chirurgie en cosmetische behandeling zoals Botox en Fillers.

○ Korte behandeling en geen hechtingen
○ Er word niet gesneden of geïnjecteerd dus geen blijvende littekens
○ Betaalbaar
○ Algehele verbetering van de huid
○ Korte herstel periode van slechts (5-7 dagen)
○ Minimale bijwerkingen (2 dagen zwelling en 5-7 dagen korstjes)
○ Geen risico dat er te veel huid weggehaald word
○ U behoudt uw natuurlijke uitstraling
○ Ongeveer 2 jaar zichtbaar resultaat
○ In slechts 1 tot 3 behandelingen het eind resultaat bereikt


Ouderdomsvlekken verwijderd
Bovenooglidcorrectie
Boven en onderooglidcorrectie
Verslapte buikhuid
Halslift
Wangen en kincorrectie
Bovenooglidcorrectie
Be Lifted apparaat

Wat u kunt verwachten na een behandeling met het
Be Lifted Plasma apparaat

 

Voordat we beginnen met behandelen, dient alle make-up verwijderd te zijn en als u lenzen draagt dient u deze uit te doen. We maken altijd een aantal foto's vooraf waarbij u uiteraard onherkenbaar in beeld komt. We reinigen de te behandelen huid met de wondreinigingsvloeistof en brengen daarna voorbereidingsscréme en folie aan om de créme goed in de huid op te nemen gedurende 30 minuten.

We halen de voorbereidingscréme van de huid en reinigen na met de wondreinigingsvloeistof. De huid voelt wat verdoofd aan. Uw Be Lifted Plasma specialist zal nu beginnen met het plaatsen van diverse plasmaplots op de te behandelen huid. Klanten omschrijven het gevoel van het plaatsen van een plasmaspot als een lichte vetspetter die de huid raakt. Probeer zo rustig mogelijk te liggen, hierdoor kan uw specialist de huid beter behandelen en zal het beste resultaat worden geboekt. Na de behandeling zal de huid wat branderig , rood en al wat gezwollen zijn, dit is normaal, de branderigheid zal enkele uren aanhouden. Indien u dit als vervelend ervaart, kunt u gebruik maken van de cooling eyeroller, welke u thuis in de koelkast kan leggen. Deze brengt u af en toe aan ter verkoeling. U mag niet koelen met coolpacks of dergelijke.

Indien u een créme voor u gezicht wenst, is de nazorgcréme van Be Lifted de créme die u mag aanbrengen.

Wat u zelf dient te doen na een behandeling met de 
Be Lifted Plasma

  • gebruik geen make-up op de behandelde huid. Ook mascara raden wij af. In de periode dat de korstjes zichtbaar zijn, raden wij het af gebruik te maken van andere producten dan dat uw specialist meegegeven heeft. Gebruik geen ijs na de nahandeling om de huid te koelen dit vertraagt het genezingsproces en zorgt voor een minder goed resultaat. Indien u uw ogen heeft laten behandelen, raden wij, tot drie weken na de behandeling, het plaatsen van kunstwimpers af. Dit kan irritatie veroorzaken aan uw ogen.
    • was uw handen alvorens u uw gezicht aanraakt
    • 's morgens en 's avonds de wondreiniging die u van uw specialist heeft meegekregen op een gaasje sprayen en deppend reiningen. Nooit wrijven of krabben, hierdoor krabt u de korstjes van uw huid en dit veroorzaakt blijvende littekens.
  • breng hierna een dun laagje van de aftercare met een kleurtje aan die u van uw specialist heeft gekregen. Smeer niet te dik. Hierdoor krijgt u een créme korst, welke erg langzaam geneest.
  • breng daarna de Matis SPF 50+ aan op de behandelde huid en herhaal dit iedere 2 tot 3 uur als u naar buiten gaat. Er vormt zich een nieuwe huid onder de plasmaspots. Wanneer deze in aanraking komt met UV straling zonder dat deze huid beschermd is, is de kans op blijvende pigmentschade zeer groot. Draag eventueel als extra bescherming een zonnebril en vermijd direct contact met UV straling. Doorsnee dagelijks daglicht kan al schadelijk zijn. Ten alle tijden goed insmeren met de bescherming is daarom het advies. De tube Matis SPF 50+ is compact en daardoor makkelijk mee te nemen in uw tas. De créme blijft u 6 tot 8 weken na de behandeling gebruiken.
  • u heeft een nieuwe huid, behandel deze dan ook als nieuw. Verzorg en bescherm het extra goed, nadat de korstjes eraf gevallen zijn. Vraag uw specialist voor huidverzorgingstips.

Op dag 2 na de behandeling zult u wakker worden met zeer gezwollen ogen of huid en in het ergste geval is zelfs uw wimperrand gezwollen. Dit is een normaal proces na de Be Lifted behandeling. Op dag 3 zult u merken dat de gezwollen huid al wat afzwakt. De zwelling zakt letterlijk naar beneden. De huid zal op dag 3 of 4 meestal behoorlijk gaan jeuken, dit hoort bij het genezingsproces. U kunt hierop eventueel wat aftercare créme aanbrengen of nogmaals met de cooling eyeroller over de huid gaan. Op dag 4 zal de huid al weer zo goed als normaal ogen qua zwelling en op deze dag zal u merken dat er al veel korstjes loslaten van de huid. Op dag 5 merkt u dat de meeste kortjes zijn losgelaten. Bij een enkel geval duurt dit proces iets langer dan de beoogde 5 tot 7 dagen. De huid zal, nadat de korstjes eraf zijn, roze tonen en wat trekkerig aanvoelen. Deze roze huid is nieuwe huid en deze nieuwe huid kleurt tussen de 2 en 6 weken weer bij. Op het lichaam is deze tijd langer dan in het gelaat.

Contact onze schoonheidssalon

Kasteellaan 60
6602DH  Wijchen

beautycarebyes.nl
plasmalifting.nl

Tel: 024-6413838
Mobiel: 06-15015554

Tandenbleken:
Tel: 06-34072347

(we kunnen niet altijd de telefoon aannemen als we aan het behandelen zijn het liefst een whatsapp bericht sturen)

Beauty & Care by Es
hanteert geen vaste openingstijden maar is van maandag tot en met zaterdag geopend op afspraak.